ChervòChervò a golf k sobě neodmyslitelně patří už déle než 40 let. V roce 1982 založili tuto značku na severu Itálie bratři Manfred a Peter Erlacherovi. Nejprve se zaměřila na lyžařské oblečení, ale už na počátku devadesátých let způsobila revoluci v golfovém oblékání, které bylo do té doby více než tradiční. Na hřištích se díky Chervò objevila ležérnější móda, která kombinovala výsostně italský styl s high-tech materiály. V golfové módě byl nastolen nový trend.

Chervò je dodnes svému nekonvenčnímu charakteru věrné a stalo se symbolem pohodlné a inovativní módy nejen na golf, ale i volný čas. Dnes se prodává ve více než 40 zemích světa. V posledních letech také spolupracuje s Ryder Cupem jako oficiální držitel licence.

Základem úspěchu značky je neustálé zdokonalování funkčních technologií a vývoj vlastních inovativních materiálů. Chervò je tak majitelem řady patentů. Například měkké a prodyšné nepromoky s vodním sloupcem 20 000 mm mají ochrannou známku Aquablock. Neprofuky Chervò poznáte podle značky Windlock. Technologie Drymatic a Sunblock, které jsou použity při výrobě triček, mikin, dlouhých i krátkých kalhot, sukní a šatů, vám kromě maximálního pohodlí při pohybu zaručí, že se budete i v letním počasí cítit svěže a budete dokonale chráněni proti slunečnímu záření.

Hlavní inspirací pro stávající sezonu jaro/léto je voda a mořský svět. Touha po plynulosti a svobodě pohybu, ručně kreslené potisky a vzory zaujímají v kolekci ústřední místo. Nejrůznější odstíny modré doplňuje tradiční písková, zelená a šedá. Korálově červená, broskvová a fluorescentní oranžová kolekci opticky rozjasňují. Díky experimentování se street stylem patří kolekce střihově k tomu nejodvážnějšímu, co z dílny Chervò doposud vzešlo. Zboží jaro/léto 2024 zakoupíte v Chervò Store, Maiselova 41/21, Praha 1 a u dalších oficiálních prodejců.

Stránky výrobce: www.chervo.com

Foto: výrobce


Související články:
Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
350 Kč,-

Zahájen prodej voucherů 1fee2hráči na sezonu 2024, které umožňují na vybraných hřištích ve vymezeném čase po uhrazení jednoho fee hru dvěma hráčům. S ...